google1b0a3501f924a081.html

Tutunul firicel de calitate superioară este recunoscut pentru aroma și gustul său distinct, satisfăcând papilele gustative ale celor mai pretențioși fumători. Această variantă de tutun se remarcă prin procesul meticulos de selecție a frunzelor, asigurând astfel o calitate excepțională.

 

Producătorii de tutun firicel de calitate superioară sunt dedicați în a oferi consumatorilor produse de înaltă calitate, respectând cele mai înalte standarde de producție. Frunzele de tutun sunt atent cultivate și culese manual, astfel încât numai cele mai mature și sănătoase frunze sunt selectate pentru a fi transformate în tutun firicel de calitate superioară.

 

Procesul de prelucrare al tutunului firicel de calitate superioară este realizat cu atenție și precizie. Frunzele sunt uscate și apoi fermentate pentru a dezvolta aromele și caracteristicile unice ale tutunului. În timpul acestui proces, producătorii asigură controlul strict al umidității și temperaturii, pentru a obține o calitate constantă și o experiență de fumat excepțională.

 

Tutunul firicel de calitate superioară se caracterizează prin gustul său plin și echilibrat, oferind o senzație de fumat satisfăcătoare și autentică. Aromele subtile și notele complexe se îmbină armonios, creând o experiență de fumat rafinată și deosebită.

 

Este important de menționat că tutunul firicel de calitate superioară este destinat exclusiv fumătorilor adulți și trebuie consumat responsabil. Fumatul tutunului prezintă riscuri pentru sănătate și este recomandat să se fumeze moderat și în conformitate cu regulile și reglementările în vigoare.

 

În concluzie, tutunul firicel de calitate superioară reprezintă o opțiune pentru cei care apreciază o experiență de fumat deosebită. Cu o selecție riguroasă a frunzelor și un proces de prelucrare atent, acest tutun oferă o aromă și un gust unic, satisfăcând astfel cerințele celor mai pretențioși fumători.

Pentru toate marcile de tutun firicel sau tutun tocat preturile sunt afisate mai jos!

 

Tutun fir 0,1mm Ungaria- 170/kg punga

Tutun fir 0,1mm Belgia- 190/kg punga

Tutun fir 0,3 mm- 160/kg punga

Tutun tocat marunt - 130/kg punga

TUTUN FIRICEL LA GALEATA

Tutun la galeata si la punga de import Ungaaria sau Belgia

tutun firicel la galeta

tutun firicel de cea mai buna calitate

tutun vrac la galeata

  Inapoi

Orarul de lucru

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

08:00 - 21:00

08:00 - 21:00

08:00 - 21:00

08:00 - 21:00

08:00 - 21:00

09:00 - 21:00

09:00 - 21:00

Tutunul nostru este ambalat in galetusa de 1kg si este disponibila pentru :

   -Tutun fir 0.1mm   -   170 lei/kg;

   -Tutun fir 0.3mm   -   170 lei/kg;

-Tutun Calitate Premium

 Belgia - 190lei/kg

 

 Oriunde in Romania, livrari la domiciliu!

0792994023